Vinduespudser i Roskilde

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

 

 

Vi kan tilbyde dig den billigste og mest miljøvenlige vinduespudsning i Roskilde - Danmarks første hovedstad

 

”Danmarks første hovedstad. Var det ikke København?” Det ved vi godt, at man kan fristes til at tænke, men det var det ikke. Det var faktisk Roskilde. Hos MEMpolering betragter vi Roskilde som en af de byer i Danmark, der rummer mest kultur og historie, og oveni kommer de mest fantastiske grønne områder.

Derfor er det med glæde i stemmen, at vi kan fortælle, at når vi har en vinduespudser i Roskilde, sørger han for, at din vinduespudsning bliver udført miljøvenligt. Det kan lyde dyrt, men det er det ikke, for vi har et princip om, at alle mennesker skal kunne betale en vinduespudsning.

Udover at vi har skruet priserne helt i bund, har vi også tre rabatordninger: Grøn rabat, stempel rabat og fleksibel rabat.

 

Det betaler sig at træffe miljøvenlige valg i Roskilde

Vores første rabatordning er vores grønne rabat, og den bunder i et ønske om, at gøre vinduespudsning i Roskilde så miljøvenlig, som vi kan. Den grønne rabat fungerer på den måde, at når du skal booke en vinduespudsning i Roskilde, vil der i bookingsystemet komme nogle grønne tider frem.

En grøn tid er et symbol på, at vi i dette tidsrum har en vinduespudser i Roskilde eller nærområdet, og ved at vælge denne tid vil du spare op til 20 kroner på din vinduespudsning. Du sparer penge, vi sparer tid, og Moder Jord bliver sparet for forurening.

Vores stempel rabat fungerer ved, at du får et stempelkort, og hver gang du får udført en vinduespudsning ude/inde, modtager du et stempel. Når du har optjent ti stempler, modtager du en gratis vinduespudsning.

Vores anden rabat er vores fleksibel rabat. Ved vores fleksibel rabat kan du få 30 kroner i rabat på hver enkelt vinduespudsning i Roskilde. Jo mere fleksibel du er i forhold til, hvornår vi kommer, jo større rabat får du. I praksis fungerer det på den måde, at hvis du på mandag ved at du er hjemme mellem klokken 13.00 og 15.00, så kan du vælge at booke en vinduespolering klokken 14.00 og vælge + / - 60 minutters fleksibilitet. Den højeste fleksibilitet er +/- 60 minutter, og jo mere fleksibel du er, jo større bliver din rabat. 

 

Vi arbejder hårdt når det kommer til service, teknologi og vandrenhed

Roskilde rummer bygninger i alle størrelser, som er opført på meget forskellige tidspunkter i historien. Derfor er Roskilde en by, hvor der kan være et stort behov for, at vi tager vores nye vand i brug, som er: 1 til en billion vand som vi opvarmer til 70 grader; den ideelle temperatur for dine vinduer. 1 til en billion er den verdensførende teknologi inden for vinduespudsning hvor renheden gør vandet mere aggresivt imod snavs.

Du kan læse mere om vores vand her.

I praksis betyder vandet, at hvis du har store glaspartier, en større erhvervsbygning eller solceller, vil din vinduespudsning i Roskilde blive udført med dette 1 til en billion vand, som i al sin enkelhed vil give dig helt klare vinduer. Når du booker en vinduespudsning hos os, vurderer vi, om du har brug for dette vand. Det er dermed ikke noget, du behøver at tage stilling til.

Udover at følge med teknologien, med verdens reneste vand, følger vi også med teknologien, når det kommer til vores service. Vi ved, at den nemmeste måde for vores kunder at holde styr på alt, der vedrører deres vinduespudsning, det er via en app. Derfor har vi udviklet app’en: MEMpolering som du kan downloade her. I denne app har vi samlet alt du har brug for i forhold til din vinduespudsning på ét sted. Via vores app har du alle dage mulighed for at chatte med vores vinduespudser eller vores kontor mellem 7 – 19. Derudover giver vores app dig adgang til vores afbestillingsfunktion, hvor du op til 24 timer, har mulighed for enten at rykke eller annullere din vinduespudsning.

Vi glæder os til at gøre din udsigt til Danmarks første hovedstad skinnende klar. 

Du kan læse hvad vores kunder siger om os på Trustpilot her.

 

Trustpilot