Vinduespudser i Ølstykke

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

Vinduespudser i Ølstykke, vi leverer flotte vinduer med omtanke for miljøet og din pengepung.

Miljøvenlig Grøn rabat i hele Ølstykke - alt imens vi sammen gør noget godt for miljøet.

Vores vinduespudser kommer dagligt i Ølstykke. Vi har rigtig mange glade kunder i byen, det betyder så også at vi ret ofte har grønne tider der giver dig rabat og os mindre kørsel. Vi giver dig dig 20 kr. i grøn-rabat. Dertil kan du også være fleksibel ift. ankomst tidspunktet, det sparer dig for yderligere 30 kr. Ja og så kan du jo også tage en fast ordning og spare 70 kr. Så alt i alt hvis du er grøn og fleksibel, og ønsker en fast vinduespudser så kan du spare helt op til 120 kr. på din vinduespolering pr. gang. Dertil skal det nævnes at vi har billige priser da vi har logistik-system der netop gør meget for kørslen, derudover har vi i by-områderne el-biler. Det skyldes den store koncentrationen af kunder og vores logistiksystem som hele tiden arbejder for mindre kørsel, bæredygtighed, og besparelser for dig som kunde. Vores vinduespudser vil glæde sig til at kigge forbi dig i Ølstykke. Få din pris og tid på en vinduespudser i Ølstykke øverst her på siden ved at indtaste din adresse og tryk på knappen "se din pris".

 

Vi er lokale og vores vinduespudser kender Ølstykke.

Hvis du bor i Ølstykke, så ved du, at fra dine vinduer kan du ofte observere noget smukt, noget som er fascinerende, og noget som du længe kan stå og betragte nemlig naturen. Det privilegie har folk i Ølstykke. Hvor er det bare ærgerligt, hvis du vågner om morgenen, og ikke kan se det, fordi dine vinduer er beskidte. Det fortjener du ikke. MEMpolering har utrolig mange faste kunder i Ølstykke og vi tager gerne imod dig.

 

5.000 personer har anmeldt vores vinduespudser på Trustpilot

Og det er vi bare så taknemmelige for, af hjertet tak. Hver eneste anmeldelse betyder utroligt meget for os, god som dårlig, da det er vores medalje for hvordan vi klarer dagligdagen ude hos jer kunder. Men det kan samtidigt også være med til at rette vores service op, hvis vi fejler.

I kan se vores anmeldelser på Trustpilot her.

Trustpilot