Vinduespudser på Frederiksberg

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

Vinduespudser på Frederiksberg, vi leverer flotte vinduer med omtanke for miljøet og din pengepung.

Vælg en grøn tid og spar op til 120 kr. pr. vinduespolering - alt imens vi sammen gør noget godt for miljøet på Frederiksberg.

Vores vinduespudser er altid lige om hjørnet på Frederiksberg, da Frederiksberg er et af vores hovedområder. Vi har rigtig mange glade kunder på Frederiksberg, det betyder så også at vi har rigtig mange grønne tider på Frederiksberg. Grønne tider giver dig rabat og os mindre kørsel. Vi giver dig en grøn-rabat på op til 20 kr. Dertil kan du også være fleksibel ift. ankomst tidspunktet, det sparer dig for yderligere 30 kr. Ja og så kan du jo også tage en fast ordning og spare 70 kr. Så alt i alt hvis du er grøn og fleksibel, og ønsker en fast vinduespudser så kan du spare helt op til 120 kr. på din vinduespolering pr. gang. Dertil skal det nævnes at vi har nogen af Frederiksberg billigste priser på en vinduespudser. Det skyldes den store koncentrationen af kunder og vores logistiksystem som hele tiden arbejder for mindre kørsel, bæredygtighed, og besparelser for dig som kunde. Vores vinduespudser vil glæde sig til at kogge forbi dig. Få pris og tid på en vinduespudser på Frederikberg øverst her på siden ved at indtaste din adresse og tryk på knappen "se din pris".

 

Få weekend vinduespudsning uden merpris på hele Frederiksberg

MEMpolering tilbyder vinduespolering i weekenderne. Vores vinduespudsere kører både lørdage og søndage fra kl. 8.00 til kl. 16.00. Vi pudser til samme gode hverdagspris, ingen skjulte gebyrer eller mertillæg. Vi kompensere sådan at de vinduespudsere der vælger at køre i en weekend de holder fri samme antal timer på hverdage sådan at du altid kan forvente en frisk og trænet vinduespudser. Vi oplever at mange af vores vinduespudsere sætter stor pris på weekend-pudsning da trafikken er en helt anden og det derfor er lettere at komme rundt på Frederiksberg.

 

Vi er lokale og vores vinduespudser kender området på Frederiksberg.

Hvis du bor på Frederiksberg, så ved du, at fra dit køkkenvindue kan du ofte observere noget smukt, noget som er fascinerende, og noget som du længe kan stå og betragte. Det privilegie har folk på Frederiksberg. Din by, som du kigger på hver dag, den er Danmarks bankende hjerte. Hvor er det bare ærgerligt, hvis du vågner om morgenen, og ikke kan se det, fordi dine vinduer er beskidte. Det fortjener du ikke. MEMpolering har utrolig mange faste kunder på Frederiksberg og Frederiksberg C, og vi tager gerne imod dig.

 

Danmarks mest attraktive bydel fortjener de mest attraktive vinduespudser fordele

MEMpolering har nogle særlige fordele til dig. Måske er det derfor at vi, når vi står der, med strakte arme og kluden helt oppe i hjørnet af vinduet, kan kalde os Frederiksberg fortrukne vinduespudser. Det er en titel der er forbundet en stor ære med. Så selvfølgelig skal i have noget stort igen. Når du bestiller en vinduespudsning hos os, så får du et stempelkort og hver gang du får pudset dine vinduer, så får du et stempel. Når du har 10 stempler, er næste pudsning gratis. Det er (måske) ikke en gave som umiddelbart er noget, du falder ned af stolen af begejstring over. Så derfor har vi som de første etableret en funktion, der giver stempel et ekstra touch. Hvis du anbefaler MEMpolering til en, du kender (eller ikke kender), og vedkommende benytter sig af vores service, så får både du og den pågældende person et ekstra stempel. Hvis du anbefaler os til ti mennesker og de alle benytter os, så er din gratis polering i hus. Så får du et nyt stempel og proceduren gentager sig.

 

At være Frederiksbergs fortrukne vinduespudser forpligter

Alle flotte titler forpligter og den ovenstående gør også. Derfor gør vi meget ud af, at du gang på gang får den bedste oplevelse, når dine vinduer pudses af MEMpolering. Alle vores vinduespudsere har en serviceorienteret tilgang til hver enkelt opgave. Men for os er service ikke kun noget, der skal gøre sig gældende under selve pudsningen. Service skal også være til stede mellem dine pudsninger. Derfor har vi udviklet en app, så du altid har os lige ved hånden i en ellers travl hverdag. Via appen kan du slå en funktion til, som gør, at du får en notifikation, når dine vinduer igen trænger til en pudsning, derudover optjener du stempler på dine vinduespoleringer når du har vores app, sådan at når du har 10 stempler får du en gratis vinduespudsning. Hvis du vil vide mere om vores service, så kan du tage et kig på vores trustpilot. Her har over 5.000 kunder udtalt sig om deres oplevelse og vi har været så heldige, at vi siden 2010 er blevet kåret som Danmarks bedste vinduespudser uden undtagelse.

 

Du kan læse hvad vores kunder siger om os på Trustpilot her.

 

Hvis din udsigt ikke er forbundet med et klarsyn, så har den brug for et eftersyn

Det eftersyn udfører vi gerne. Tidspunkt og dato bestemmer du. Hvis du vil bestille en vinduespudsning skal du blot klikke dine vinduer. Hvis du har ens vinduer, så klikker du blot det antal, du har. Så dukker din pris op og derefter kan du udfylde kontaktformularen. Når en af vores pudsere kommer ud til dig, så gør han det med respekt for byen. Vores pudsere, biler og produkter er kendetegnet ved miljøbevidsthed. Bilerne kører på el og vores produkter er alle svanemærkede. Vi glæder os til at lægge vejen forbi stedet som er indbegrebet af både idyl og dynamik. Nemlig Frederiksberg. 

 

Vinduespolering på Frederiksberg du bestemmer dato og tidspunkt - Vi kommer når det passer dig!

Frederiksberg mest fleksible vinduespudser, ja det kalder flere af vores kunder os, fordi vi kommer når det passer dig som kunde, og vi pudser vinduer helt fra kl. 7.00 om morgenen til 19.00 om aftenen alle hverdage, det gør at du kan passe dit arbejde og stadigvæk få bugt med skidtet på dine ruder uden at skulle stresse over at skulle nå hjem.

 

Vinduespudser på Frederiksberg der kører på el og har miljøvenligt logistiksystem - Vælg en grøn tid og spar penge

Ja den pris tager vi gerne, med vores el-biler og logistik mener vi at den er svær at tage fra os. Derudover pudser vi kun vinduer i svanemærket sæbe og vi har altid en bil i nærheden af dig på Frederiksberg. Vores logistiksystem fortæller dig hvilken dage og tider vi er tæt på din bolig og giver dig rabat herefter - op til 50 kr. Se i vores kalender efter de grønne tider og gør noget for miljøet, vores vinduespudser og din pengepung på en og samme tid.

 

Over 5.000 har anmeldt vores vinduespudsning på Trustpilot

Og det er vi bare så taknemmelige for, af hjertet tak. Hver eneste anmeldelse betyder utroligt meget for os, god som dårlig, da det er vores medalje for hvordan vi klarer dagligdagen ude hos jer kunder. Men det kan samtidigt også være med til at rette vores service op, hvis vi fejler. Vi sender invitation ud til alle vores kunder på Frederiksberg  efter endt vinduespolering.

I kan se vores anmeldelser på Trustpilot her.

 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL:

Her på siden har vi samlet en liste med gode spørgsmål og svar.

Hvordan får jeg en tid og pris på vinduespolering?
1. Tast din adresse i vores adressefelt og tryk "se din pris”. 2. Klik på de skitserede vinduer samt antal, der svarer til de vinduer, som du ønsker pudset. 3. Vælg om du har forsatsvinduer/dobbeltvinduer eller altanglas og tryk på “Vis tilbud”. 4. Vælg det tilbud, der passer dig. 5. Vælg det tidspunkt for vinduespudsning, der passer dig. 6. Bekræft via tilsendte SMS-kode - Vi ses til flotte vinduer.
Hvor hurtigt kan i komme?
Vi bestræber os på at kunne levere vinduespolering fra dag til dag - vi pudser også vinduer i weekenden uden merpris. Du kan altid se vores næste ledige tid i vores online-kalender.
Hvilke fordele og rabatter er der, som kunde hos jer?
Automatisk stempelordning med vores App - Optjen 10 stempler og få en gratis vinduespudsning. Vælg en grøn tid og få rabat. Vores vinduespudser er allerede i nærheden af din adresse på det grønne tidspunkt. Fleksibel rabat giver dig en besparelse ud fra, hvor fleksibel du er i forhold til vores ankomsttidspunkt. Interval-rabat. Du kan vælge 4, 8, 12, 16 og 24 ugers interval. Vi sender en reminder på SMS.
Hvordan med betaling og håndværkerfradrag?
Fakturaen kommer efter endt vinduespolering. Vi modtager MobilePay, betalingskort og bankoverførsel. Vores betaling og faktura opfylder alle krav til, at du kan få håndværkerfradrag 26%. Læs mere under “Ofte stillede spørgsmål” i vores kundeservice på hjemmesiden.
Trustpilot