“VI BLIVER EN GRØNNERE OG GRØNNERE VINDUESPUDSER, TAKKET VÆRE VORES KUNDER"VORES VISION HAR ALTID VÆRET AT SKABE NOGET NYT INDEN FOR VINDUESPOLERING. NOGET DYNAMISK OG NYTÆNKENDE, OG NOGET DER FORBINDER TEKNOLOGIEN MED RENE VINDUER. NOGET DER KAN GIVE DIG DEN BEDSTE PRIS OG SERVICE NEMT OG ENKELT MENS VI BEGGE GØR NOGET FOR MILJØET.

MED DE PLANER DANMARK HAR LAGT MED 70% NEDSÆTTELSE AF CO2 I 2030, VIDSTE VI GODT, AT VI MÅTTE OP PÅ DET ØVERSTE TRIN PÅ VINDUESPUDSER STIGEN, FOR AT KUNNE FØLGE TROP.

VI MÅTTE HAVE OS NOGEN MILJØVENLIGE BILER MED ET LAVT BRÆNDSTOFFORBRUG. DERTIL MÅTTE VI GØRE NOGET FOR LOGISTIKKEN, DA SPILD-KØRSEL IKKE ER GODT FOR NOGET.

SÅ VI ER GÅET OP PÅ STIGEN OG KAN DERFOR IDAG PRÆSENTERE DIG FOR DET MEST MILJØVENLIGE VINDUESPUDSER LOGISTIKSYSTEM MED MILJØVENLIGE BILER TIL. VORES SYSTEM KAN SE HVORNÅR VORES VINDUESPUDSER ER HOS EN AF DINE NABOER I OMRÅDET OG TILBYDE DIG EN TID, SOM LIGGER OP AF DIN NABO´S TID OG DERMED SPARE KØRSEL OG SAMTIDIGT DIN PENGEPUNG MED OP TIL 50 KRONERS RABAT.

DET GIVER DIG BESPARELSER - DET GIVER MILJØET BESPARELSER - OG DET GIVER OS ALLE SAMMEN EN MERE BÆREDYGTIG PLANET.


SE HVORNÅR VORES VINDUESPUDSER ER I NÆRHEDEN AF DIG HER: