Vinduespudsning i Skovlunde

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

 

Vinduespudser i Skovlunde - Kan du se hvorfor, eller har du også brug for en vinduespolering?

 

For vores vinduespudser står det klart at hvis du bor i Skovlunde, og ikke kan se hvorfor, så tyder alt på, at dine vinduer har brug for en vinduespudsning, så du igen kan se klart. Dine vinduer er din bygnings øje, og det er i høj grad dem der afgør, hvor imødekommende din bygning er over for andre mennesker, hvad end du har en privatejendom, en café eller noget tredje. Hvis dine vinduer trænger til en kærlig hånd, så står vi klar til at hjælpe med din vinduespudsning, hvornår end det passer dig.

 

Alle kunder fortjener særlige fordele

Hos MEMpolering er vi så privilegeret, at vi kan give hver og en af vores kunder nogle særlige fordele, når du benytter sig af vores vinduespudsning. Første gang du bestiller en vinduespolering, så får du et stempelkort. Her er der ti stempler, og når du har optjent dem, så får du en gratis vinduespudsning. Du får et gratis stempel pr. gang vores vinduespudser er ude og besøge dig til en vinduespolering. Men vi ved godt, at selv hvis du har den mest udsøgte natur til i Skovlunde, fx til byens fine natur, så tager det tid at optjene ti stempler. Så vi vil gerne fremskynde processen. Vi ved at Skovlunde er præget af et aktivt lokalråd. Hvis du kender en i rådet, der har brug for en vinduespudsning (eller kender enhver anden med behov for en vinduespolering), så skal du blot anbefale vedkommende vores service, ved at skrive deres e-mail i vores system. Derefter får ikke kun du, men jer begge to, et gratis stempel under den forudsætning at den pågældende person benytter sig af vores vinduespudsning.

 

Vi har sans for detaljen, både når det gælder vinduespudsning og service

I MEMpolering plejer vi at sige: "The devil lies in the detail." Det er vigtigt for os, at vores kunder har en komplet tilfredshed, når du har modtaget vores vinduespudsning. Her taler vi både i forhold til kvaliteten på din vinduespolering og kvaliteten på din service. Vores kvalitetssikring sikrer os, at vi kan indfri denne målsætning. Hvis du har modtaget en vinduespudsning, og der er en fejl på, så kan MEMpolering atter stå i Skovlunde, når du ønsker det, og så vi vil vores vinduespudser fikse fejlen. Naturligvis uden beregning. En anden essentiel del af vores service er, at vi er markedets bedste vinduespudser. Du finder det ikke billigere.

 

Vores vinduespudser kører dagligt rundt i Skovlunde. Hvorfor kører vi ikke hos dig?

Det er en gåde, som vi ikke kender svaret på. Hvis dine vinduer trænger til en vinduespudsning, så er vi klar. Som du kan se, har vi gjort processen enkelt for dig. Det eneste du skal gøre, er at du skal klikke dine vinduer. Med det samme kommer prisen, som udgør dit uforpligtende tilbud. Hvis du ønsker at takke ja til vores vinduespudsning, så skal du blot booke din tid. Vi er den mest fleksible vinduespudser i Skovlunde, og vi kommer, når det passer dig. Når vi kører mod Skovlunde, gør vi det i miljøvenlige biler, og alle vores produkter er svanemærket, så vi sammen kan vise, at vi passer på miljøet. Vi glæder os til at høre fra dig, og det kan blive, hvornår du ønsker det, da MEMpolering holder døgnåbent for bestilling til vinduespudsning.

Trustpilot