Vinduespudser i Kastrup

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

 

Vinduespudser i Kastrup - Vi kommer kommer helt op i hjørnerne - Få besøg af vores vinduespudser imorgen i Kastrup

 

MEMpolering´s vinduespudser leverer dig de flotteste vinduer i Kastrup, og hvis vi endnu ikke leverer vinduespudsning til dig, så vil vi meget gerne gøre det. Med et stort antal aktive kunder i Kastrup, så er vi yderst velkendte i området, og vi har en vinduespudser klar til at hjælpe dig uanset hvor du bor i Kastrup. Du kan altid føle dig sikker på, at en vinduespudsning fra MEMpolering er en vinduespudsning, som er fri for striber, og så er den markedets billigste. Hvis der mod alle odds skulle være en fejl på din vinduespolering, så retter vi op på den uden beregning.

 

Anbefal en ven og få en gratis vinduespudsning

Okay, du skal anbefale mere end en ven, for at få en gratis vinduespudsning. Men essensen er, at du kan få en gratis vinduespolering, hvis du bruger dit netværk til din fordel. Vi har en stempelordning, fordi vi gerne vil vise vores kunder, hvor glade vi er for jer. Med denne stempelordning får du en gratis vinduespudsning, når du har ti stempler. Her kommer dit netværk ind i billedet. For hver gang du anbefaler en ven i Kastrup at modtage vores vinduespolering, og vedkommende opretter sig som bruger i vores system, så modtager både du og din kammerat et gratis stempel, og er nærmere jeres gratis vinduespolering. Du får et gratis stempel, for hver gang du anbefaler en ven. Måden du anbefaler en ven på, er ved at skrive den pågældende persons mail inde på din bruger i vores system. Så hvis du kender personen, som står for varetagelsen af Kastrup Lufthavns ydre, så kan du spørge, om de mangler en vinduespudser. Hvis Kastrup Lufthavn opretter sig som bruger på grund af dig, så giver vi dig gerne en gratis vinduespudsning på stedet.

 

Med MEMpolering får du en god oplevelse. Hver gang

Hver enkelt vinduespudser hos MEMpolering ligger en ære i, at give dig den bedste oplevelse hver gang vi udfører en vinduespudsning hos dig. Vi har haft service i højsædet siden 2010, og vi mistænker at dette har indflydelse på, at vi er blevet kåret til Danmarks bedste vinduespudser af Trustpilot hvert år uden undtagelse, siden at vi etablerede os i 2010. Hvis du ønsker at læse mere om, hvordan det er, at bruge MEMpolering som din vinduespudser, så har over 5.000 mennesker delt deres oplevelse med vores vinduespolering på Trustpilot. 

 

Vi pudser alle typer bygninger, vi pudser miljøvenligt og vi pudser når du ønsker det

MEMpolering er Kastrups mest fleksible vinduespudser. Med vores app kan du booke din vinduespolering 24 timer i døgnet. Da vi altid har en vinduespudser i nærområdet, kan vi kommer, hvornår end det passer dig. Som sagt er vi markedets billigste vinduespudser. Du ser netop din pris ved at klikke dine vinduer. Den kommer frem så snart, du har klikket alle dine vinduer. Hvad end du har en privatejendom, om du arbejder på Den Blå Planet eller om du står for, at de rejsende har en god udsigt i Kastrup Lufthavn, så kan MEMpolering klare din vinduespudsning. Vi har et stort mandskab og både rappelling og lift til rådighed, når opgaven kræver det. Derudover så pudser vi altid med svanemærkede produkter, da vi mener, at man skal skåne miljøet, hvor man kan. Vi glæder os til at høre fra dig, såfremt dine vinduer trænger til en vinduespudsning. 

 

Trustpilot