Vinduespudser i Tisvilde

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

 

En vinduespudser der får solen til at skinne ind af dine vinduer i Tisvilde

 

Hos MEMpolering har et større antal af vores kunder sommerhuse i Tisvilde. Derfor tilbyder vi vinduespudsning i Nordsjællands skønne ferieparadis. Det er ikke kun i sommerperioden, hvor byen fyldes op af mennesker til: "Musik i lejet" vi kommer. Vi har vinduespudsning i Tisvildeleje alle dage hele året rundt, og derfor er vi klar til give din bolig eller dit sommerhus en vinduespolering af bedste kvalitet, hvis det trænger. MEMpolering er den mest fleksible vinduespudser i Tisvildeleje, og du kan få din vinduespudsning, hvornår end det passer dig.

 

Det er ikke kun når Tisvilde bliver til: "Nissevilde", at MEMpolering har gaver med

Vi sætter stor pris på alle vores kunder i MEMpolering, da det er jer, som giver os motivationen for at køre på arbejde hver evig eneste dag. Derfor vil vi gerne give nogle fordele, til hver enkelt kunde der bruger vores vinduespudsning i Tisvildeleje. I december bliver Tisvilde til Nissevilde, og her er det oplagt at have gaver med. Men vores fordele får du uanset årstid. Hvis det er december, får du måske en ekstra ind. Du modtager et stempelkort, når du bestiller en vinduespudsning i Tisvilde for første gang. Når du har ti stempler, har du en gratis vinduespudsning. Ud over at få stempler pr. vinduespudsning, så kan du modtage stempler ved at anbefale en ven at bruge vores vinduespolering i Tisvildeleje. Hvis du gør det, så modtager i begge et gratis stempel. Det eneste du skal gøre, er at du skal anbefale vedkommende ved at sende deres mail via din bruger. Når den pågældende person opretter sig som bruger, og dermed er klar til at bruge vores vinduespudsning, så har i begge et stempel. Du modtager et stempel, pr. ven der vælger at bruge vores vinduespolering.

 

Vores kvalitet og service er altid i topkvalitet

Hos MEMpolering får du altid både vinduespudsning i topkvalitet og en service du ikke kan undgå at smile af. Vi er så heldige at 5.000 mennesker har valgt at anmelde vores vinduespudsning på Trustpilot, og derfor har du rig mulighed for at læse, hvad du får, når du vælger at bruge vores vinduespudsning i Tisvildeleje. Vi har en kvalitetssikring af den årsag, at den garanterer dig, at du altid er tilfreds med din vinduespudsning i Tisvildeleje. Det fungerer sådan, at hvis der er noget, der kunne være udført bedre på din vinduespolering, så sætter vores vinduespudser kurs mod Tisvildeleje igen, og her retter han op på din vinduespudsning uden beregning. 

 

Du kan læse hvad vores kunder siger om os på Trustpilot her.

 

Klik dine vinduer og modtag dit uforpligtende tilbud ligenu

MEMpolering er 2010 blevet kåret til Danmarks bedste vinduespudser alle år. Hver eneste år. Det betyder vi har en bred erfaring i, at give vores kunder en god oplevelse og skinnende rene vinduer. Hvis dine vinduer har behov for en vinduespudsning, så sender vi en vinduespudser ud, der tager sig af dem, og det bliver gjort miljøvenligt. Alle vores biler er miljøvenlige og alle vores produkter er svanemærket. Ved at sige ja tak til MEMpolering, siger du dermed også ja tak til MEMpolering. Vi siger hellere end gerne ja tak til at være din vinduespudser i Tisvildeleje, og vi håber at høre fra dig.

Trustpilot