Vinduespolering i Rungsted

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

 

MEMpolering er de fortrukne inden for vinduespudsning i Rungsted

 

Hvis du bor i Rungsted, så kender du sikkert denne følelse: Du vågner om morgenen, og kigger ud af vinduet, hvor solen er ved at stå op. Da solen er oppe, får den havet til at glimte, mens lyden fra en båd summer i baggrunden. Det er en dejlig morgen, men den går lidt i stykker, hvis der er pletter på dit vindue. MEMpolering udfører vinduespudsning i hele Rungsted, og vores vinduespudser er klar til at rykke ud til dig, hvis dine vinduer trænger. Vi tager højde for, at din hverdag kan være travl. Derfor kan du hos MEMpolering booke tid til en vinduespudsning alle døgnets dage og alle døgnets timer.

 

Det kan altid betale sig at blive kunde hos MEMpolering

Hos MEMpolering gør vi meget ud af, at vores kunder skal kunne mærke fordele ved, at du bruger os til din vinduespudsning. Første gang du bestiller en vinduespudsning hos os, så bliver du en del af en stempelordning. Du får et stempelkort, med ti felter. Når der er et stempel på hvert af de ti felter, så får du en gratis vinduespudsning. Du får først og fremmest et stempel, hver gang du får udført en vinduespudsning i Rungsted. Derudover får du et stempel, når du anbefaler en ven, nabo eller kollega, at bruge MEMpolering til deres vinduespudsning. Udover at du får et stempel, så får den pågældende person også et stempel. Forudsætningen er, at du skal anbefale vedkommende ved at sende deres mail til os via din bruger. Derudover skal personen oprette sig som bruger hos os. Når det er sket, har i begge to et gratis stempel. Proceduren gentager sig, hver gang du anbefaler en person. Derudover så er vi den billigste vinduespudser på markedet, og vi tilbyder vinduespudsning i Rungsted fra 160 kr.

 

Vi har en serviceorienteret tilgang til hver vinduespudsning vi udfører

Når du bestiller en vinduespudsning i Rungsted, så garanterer vi dig, at uanset hvilken vinduespudser der bliver sendt ud, så har han en serviceorienteret tilgang til opgaven. Hos MEMpolering er det alfa omega at både din vinduespudsning og din oplevelse er i topkvalitet. I vores optik skal service ikke kun finde sted under vinduespudsningen. Derfor har vi en app, som gør, at du altid kan have din vinduespudser i Rungsted lige ved hånden. Derudover kan du vælge at slå en funktion til, som sender dig en notifikation, når dine vinduer igen trænger til en vinduespolering. For at sikre kvaliteten af din vinduespolering i Rungsted, så har vi kvalitetssikring. Med vores kvalitetssikring er du garanteret, at hvis der, mod forventning, er fejl på din vinduespudsning, så kommer vores vinduespudser tilbage til Rungsted og retter op på fejlen uden beregning. Men lad os antage, du ikke får brug for vores kvalitetssikring.

 

Kåret til Danmarks bedste vinduespudser hvert år siden 2010. Uden undtagelse

Vi kan med stolthed i stemmen sige, at du trygt kan bruge MEMpolering til din vinduespudsning i Rungsted. Hvad end du har en privatbolig, en café, et kontor eller andet, så kan vores vinduespudser løfte opgaven. Vi har naturligvis både rappelling og lift til rådighed, hvis det kræves. Vi har glade kunder og 5.000 har lavet en anmeldelse på Trustpilot, hvor de fortæller om deres oplevelse med vores vinduespudser. Takket være vores kunder og deres anmeldelser, har vi alle år siden 2010 kunne kalde os Danmarks bedste vinduespudser. Hvis du ønsker at bestille en vinduespudsning i Rungsted hos os, så skal du klikke på de vinduer du har. Du vil nu få din pris på skærmen. Udfyld dernæst kontaktformularen og book eventuelt din tid med det samme. Vi håber på at du vælger MEMpolering til at give dig skinnende rene vinduer i Rungsted.

Trustpilot