Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig
  • Skriv til os på kontakt@mempolering.dk - Vi tilsigter at besvare din mail indenfor 1 time i åbningstiden
  • Chat med os mandag til fredag mellem kl. 7.00-16.00 - Chatten finder du nederst i højre hjørne
  • Ring til os på telefon 31 34 00 00

Vi glæder os til at høre fra dig om både stort og småt

Bemærk: I forbindelse med helligdage kan der forekomme ændringer i åbningstiderne

FAQ om Vinduespolering og Mempolering

Her på siden har vi samlet en liste med gode spørgsmål og svar. klik her for at bestille et uforpligtende tilbud på vinduespolering.

Tørrer i kanterne af ved en vinduespolering?
Svar: Ja vi tørrer kanterne af ved vinduespoleringen, både ude og indvendigt, dog tørrer vi ikke hele rammen af, men rundt i kanten hvor der skulle være overskydende spildvand fra vinduespoleringen. Ønsker du at vi vasker hele træværket af samtidigt med vinduespudsningen, så skriv det gerne i kommentar nederst i online bestillingsformularen så får du en pris tilbage hvor dette er medregnet. Regn med at prisen vil blive cirka det dobbelte da opgaven vil tage dobbelt så lang tid. Du kan få et online tilbud her eller du kan ringe til os på tlf. 31 34 00 00 hvor vi vil sidde klar til at hjælpe dig med dine vinduer.
Er vinduespudsning fradragsberettiget?
Svar: Ja vinduespolering er 100% fradragsberettiget da det hele udgør arbejdsløn, dette er godkendt af SKAT. Det vil sige du kan fratrække hele beløbet i din skattemappe, håndværkerfradraget udgør 33% Det er vigtigt når du skal fratrække dit håndværkerfradrag at du betaler elektronisk dvs. overfører fra din bankkonto til virksomhedens bankkonto ellers kan du ikke få håndværkerfradraget. På vores hjemmeside www.mempolering.dk vælger du bare faktura når du booker din tid, så får du fakturaen elektronisk på din mail som du så kan betale over netbank og dermed kan få dit håndværkerfradrag. Du kan anmode om håndværkerfradraget på SKAT´s hjemmeside her: Klik her
Er jeres vinduespudser underleverandør?
Svar: Nej, vi benytter os ikke af underleverandører som rigtig mange andre gør. Vi mener det giver et ringere resultat da underleverandøren højst sandsynligt også har sine egne kunder og dermed ikke er fuldt ud engageret i konkurentens kunder. Derfor er alle vinduespudsere ansatte i MEMpolering. Det betyder også at hvis vinduespudsningen ikke lever op til dine forventninger, så kommer vi og retter fejl og mangler med et smil og selvfølgelig uden beregning. På den måde sikre vi at du altid er tilfreds. Få et tilbud på dine vinduer her
Vinduespudsning hvor ofte?
Svar: Ja det er et svært spørgsmål, da det er en smagssag. Men vi mener at en vinduespolering hver anden måned (hver 8 uge) vil være det mest optimale, hvis man kan gå lidt på kompromis kan man sige hvert kvartal (hver 12 uge) Vi har en reminder funktion. Dvs. hvis du ønsker vinduespolering hver 8 uge, så sætter du dit interval til dette, så sender vi en reminder-email når der er gået 8 uger, og det er ved at være tid til vores vinduespudser skal kigge forbi igen. På vores interval/reminder løsning gives der op til 70 kr. i rabat pr. polering, og man binder sig ikke ligesom et normalt abonnement, og du kan også altid ændre dit interval hvis det ønskes. Du kan få et tilbud på dine vinduer under her og det er også der du skal taste hvilket interval du ønsker. Ønsker du helt frit selv at bestemme trykker du bare enkeltpolering, her vil vi huske dig i vores system til næste gang du kommer forbi, men ikke kontakte dig med reminder-email. Vi pudser mange caféer og restaurationer - Der vil vi anbefale et interval der hedder hver 14 dag eller hver måned.
Hvor lang tid tager en vinduespudsning?
Svar: Det kommer selvfølgelig an på hvor mange vinduer der er og hvilken. Men bor du i en typisk 2-3 værelses lejlighed tager en vinduespolering under ca. 30 minutter. Bor du i en 4-5 værelses lejlighed tager det cirka 1 time for vores vinduespudser. Det er meget svært at sige en præcis tid da det afhænger af hvilket vinduespartier du har og om du har palæ eller større ruder, forsats/koblede vinduer osv. Vi hører tit fra vores kunder at det tager dem en hel dag at pudse de vinduer som vi kan pudse på 1 time. Så erfaring er vigtig både for hurtigheden og for at levere et perfekt resultat hver gang. Få et tilbud på dine vinduer her - det tager kun 5 min.
Hvilken sæbe bruges der til vinduespudsning?
Svar: Ja historierne er der mange af når det kommer til blanke flader, nogen mener avispapir er det bedste at pudse vinduer i, men det var vidst før krigen hvor blækket var blyindfattet. Det virker ihvertfald ikke i dag Hos MEMpolering bruger vi vores egen sæbe, vi har to slags: ”Den milde” som er vores egen vinduespudsersæbe med glidecreme, samt en lille smule eddike (det får bugt med skidtet og holder fluerne væk) Vi har igennem tiderne brugt nogle forskellige mærker og har fundet frem til at den blanding vi kører med nu er bedst for os. ”Den stærke” det er ”den milde” med en hætte 3 dobbelt salmiakspiritus i. Den benytter vi hvis vores kunde er ryger og ikke får pudset så ofte. Salmiakspiritus fjerner alt fedt og hårdt snavs fra rudefladen. Til gengæld er det ikke så rart for hverken næsen eller hænderne, så husk at luft ud hvis du ryger eller har levende lys. Hvis ikke hjælper vi selvfølgelig også gerne med spejlblanke flader.
Vinduespudsning hvad koster det?
Svar: Ja svaret er enkelt, det kan du se ved at klikke her Men kan sige at en typisk 2-3 værelses lejlighed koster 280 kr. inkl. moms for en ude/inde polering, og 180 kr. inkl. moms for en udepolering. Hvis du har palæruder eller forsats vil prisen være omkring 500 kr. og op efter, afhængigt af hvor mange vinduer du har. Men tilgengæld sparer du altid 50 kr. hvis du er grøn og fleksibel. I forhold til markedet ligger MEMpolering i den billige ende i forhold til pris.
Hvad bruges til vinduespudsning?
Svar: Der er faktisk meget udstyr forbundet med en perfekt vinduespolering, vores vinduespudser er udstyret med følgende i standard: Skrabere i alle størrelser, lam/indvaskere i alle størrelser, teleskopstang i 3 modeller/størrelser (kort, mellem, lang), stige der kan nå til 1 sal. Rapelling udstyr hvis dine vinduer skulle være svære at nå på normaltvis. Derudover har alle vinduespudsere afskrabere hvis der skulle være malerrester, cement, fuglelort eller lign. Dog er der en mindre merpris hvis afskraberen skal i brug. Med andre ord vi har alt det fornødne udstyr til en perfekt vinduespolering. Hvis det er muligt har vi også rentvandsanlæg i to størrelser et mini anlæg og et stort anlæg. Når der skal pudses med rentvandsanlæg er det vigtigt at det er større vinduesflader og at rammerne er forholdsvis nye og ikke beskidte, ellers er en rentvandsanlæg pudsning ikke tilstrækkelig for 100% flot resultat. Vi har også mulighed for at benytte lift hvis der er brug for dette, ved lift er der en merpris på 3.500 kr. inkl. moms for liftleje. Nåh ja, så har vi selvfølgelig også spand, sæbe og ældre viskestykker (det er de bedste) samt godt humør det skader aldrig.
Vinduespudsning hvordan?
Svar: Ja se det spørgsmål er meget let besvaret, hvis du ser vores animationsvideo her her - Den fortæller hvordan du via få klik på musen kan få en af vores vinduespudsere ud til dig. https://fast.wistia.net/embed/iframe/q84ol2fkru?popover=true Hvis du gerne selv vil prøve kræfter med en vinduespolering så har Mickey indehaveren af MEMpolering lavet nogle videoer i samarbejde med Bolius, der giver dig nogle gode råd til en perfekt vinduespudsning, videoen kan ses her: https://www.bolius.dk/vinduespudsning/ Du kan bestille et tilbud her
Er min vinduespudsning forsikret hos jer?
Svar: Ja din vinduespolering er forsikret hvis vi skulle ødelægge noget i forbindelse med denne. Men da dine ting helt sikkert har en helt særlig betydning for dig ser vi helst at du rydder vindueskarmene inden vi ankommer, du kender dine ting bedre end os. Skulle uheldet være ude har vi vores forsikring hos TRYG.
Mine vinduer er ikke afbilledet på hjemmesiden, hvad gør jeg?
Svar: Det sker at vi får henvendelser hvor vi ikke har afbilledet de vinduer du måtte have, vi plejer at sige at hvis du taster det der minder mest om dine vinduer, så får du næsten altid en pris der passer, skulle det ikke passe informere vores vinduespudser dig om dette når han kommer, og skulle der imod forventning komme en merpris er det kun ved accept fra dig at vi går i gang. Der vil aldrig komme en merpris uden du er underettet og har godkendt dette. Hvis det slet ikke passer med nogen af vores afbilledet vinduer og det er helt håbløst at sammenligne dem dine anderledes vinduespartier, så sidder vi klar til at hjælpe dig på tlf. 31 34 00 00
Den siger min email eksisterer i forvejen?
Svar: Det oplever vi nogle gange vores kunder fortæller os. Det kan skyldes to ting, enten har du bedt om et tilbud vinduespudsning tidligere, men har ikke aktiveret det i mailen på linket. Eller det er fordi du tidligere har været kunde og har tidligere haft vores vinduespudser ude, så kan systemet ikke forstå du vil være kunde på ny. Det du kan gøre er at bruge en anden email adresse hvis du har dette, eller ringe til os på tlf. 31 34 00 00 eller skrive til kontakt@mempolering.dk så fikser vi det for dig med det samme. Har du en anden ekstra email adresse kan du bruge den og få et tilbud på vinduespolering.
Online-booking – den vil ikke logge ind?
Svar: Husk dit login er følgende: brugernavn: din email kode: dit telefonnummer Koden kan du selv ændre når du er logget ind hvis det ønskes. Virker det stadigvæk ikke for dig må du meget gerne ringe til os på 31 34 00 00 vi sidder klar til at modtage dit opkald. Eller hvis du sidder om aften så skriv til kontakt@mempolering.dk så løser vi det for dig hurtigst.
Hvordan fungerer stempelordningen?
Svar: Med Stempelkortet er din 11. Vinduespolering gratis! Det gode gamle stempelkort er tilbage. Nu bare i MEMpolerings egen version Hver gang du bestiller vinduespolering på mempolering.dk optjener du automatisk et stempel hos os. Når du har samlet 10 stempler får du din næste vinduespolering GRATIS! Hvor meget omfatter en gratis vinduespudsning? Din gratis vinduespolering er en komplet af alle dine vinduer ude og indvendigt. For kunder med forsats eller koblede vinduer gælder tilbuddet ikke imellem. Vilkår og betingelser Deltagelse er tilladt for alle med en gyldig bruger og email adresse. Der gives kun stempler for ude og indvendig vinduespoleringer eller ude/inde inkl. forsats, ikke for blot udvendig polering. Der er ingen tidsfrist på tilbuddet så du vil altid have dine stempler uanset hvor lang tid der er gået siden din første stempel vinduespudsning Der gives en faktura på den gratis vinduespolering, dog hvor det fremgår at denne er gratis, det vil sige der kan ikke benyttes håndværkerfradrag. Du kan anmode om håndværkerfradraget på SKAT´s hjemmeside her: Klik her
Hvilken vinduespudser sender i?
Svar: Vi sender altid en vinduespudser som er ansat af MEMpolering og med ren straffeattest. Vi benytter os ikke underleverandører. Vi tror på en god oplæring og tæt forhold til vores ansatte giver en glad og passioneret vinduespudser og dermed også den bedste vinduespolering.
Vinduespudsning hvad koster det?
Svar: Ja svaret er enkelt, det kan du se ved at klikke her Men kan sige at en typisk 2-3 værelses lejlighed koster 280 kr. inkl. moms for en ude/inde polering, og 180 kr. inkl. moms for en udepolering. Hvis du har palæruder eller forsats vil prisen være omkring 500 kr. og op efter, afhængigt af hvor mange vinduer du har. I forhold til markedet ligger MEMpolering i den billige ende i forhold til pris.
Hvor hurtigt kan jeg få en vinduespudser?
Svar: Vi kan som regel sende en vinduespudser dagen efter du henvender dig, nogen gange kan vi klare det samme dag. Vi er Danmarks mest fleksible vinduespudser, vi kommer nemlig når det passer dig. Du bestemmer datoen og tidspunktet vi skal komme på. Vi pudser vinduer alle hverdage imellem kl. 6.00 til kl. 19.00.
Bestemmer jeg selv dato og tidspunkt for vinduespoleringen?
Svar: Det er med god grund vi bliver kaldt Danmarks mest fleksible vinduespudser. Vi kommer nemlig lige når det passer dig, altså du bestemmer hvilken dag og hvilket klokkeslæt, vi står foran din dør når du vil have rene vinduer +/- 15 min. Vi pudser vinduer imellem klokken 6.00 – 19.00 så har du en lang dag på arbejdet burde vi også kunne finde en tid til vinduespudsning der passer dig. Du får indenfor 5 minutter et login på din email, som du skal benytte til at bestille den dato og tid du ønsker til vinduespolering på vores hjemmeside. Du klikker bare på datoen og den tid du ønsker – Vi ses til flotte vinduer!
Hvis man godt vil have fast interval vinduespolering, hvordan gør jeg så?
Svar: Det vælger du selv i den dropdown menuen der er under dine vinduer i vores online tilbud formular, se den her: https://www.mempolering.dk/vinduespudser Der gives rabat ved fast interval polering, rabattens størrelse er afhængigt af hvilket interval du ønsker, altså hvor ofte du ønsker vores vinduespudser kommer ud til dig. Når dit interval er gået vil du få en reminder email med link til en ny tid til vinduespudsning. Vores rabatter ser således ud, du vælger hvilket interval der passer dig og dine vinduer bedst: 4 ugers -70 kr. pr. vinduespolering 8 ugers -50 kr. pr. vinduespolering 12 ugers -50 kr. pr. vinduespolering 16 ugers -25 kr. pr. vinduespolering 24 ugers -25 kr. pr. vinduespolering Enkeltpolering ingen rabat Du vælger hvor ofte eller om vi bare skal komme en enkeltgang til at starte med, vi kan altid ændre dette hvis du ønsker dette, det kan gøres ved at ringe til os på 31 34 00 00 eller skriv til vores email: kontakt@mempolering.dk Enkelt eller interval vinduespolering du bestemmer, din pris fås lige her med eller uden rabat: https://www.mempolering.dk/vinduespudser
Jeg vil godt have vinduespolering, men ønsker selv at bestemme hvor ofte, hvordan gør jeg?
Svar: Det er meget enkelt – du vælger en enkeltpolering når du bestiller dit tilbud på vinduespolering. Vi kontakter dig ikke, udover vi sender regningen på din email efter hver endte vinduespudsning,
Hvorfor MEMpolering?
Svar: Nu skal det ikke lyde som en salgstale men ved det kommer til det Vi er blevet kendt som den mest fleksible vinduespudser, da vi som den eneste vinduespudser i Danmark lader det være op til dig som kunde at bestemme hvilken dag og tidspunkt du vil have vi skal komme og pudse dine vinduer. Vi har stempelordning som betyder at du får din 11. Vinduespudsning GRATIS! Vi pudser vinduer imellem kl. 6.00 – 19.00 alle hverdage, så vi kan også komme når inden eller efter du er taget på arbejde. Vores priser på vinduespolering ligger i den billige ende i forhold til markedet. Vi er specialister i svært tilgængelige vinduer, altså de vinduer de andre siger nej tak til.