Vinduespudser i Lyngby

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

MEMpolering Pudser i Lyngby, skal vi ikke pudse for dig?

Når du står op og kigger ud over Lyngby, så kigger du ud over en by, der har en lang historie bag sig og et væld af kulturtilbud til dig hver eneste dag. Hvis du tænker: "Jeg ser da ikke kulturtilbud hver dag", så kan det være fordi, du ikke ser skarpt, når du kigger ud af dine vinduer, og så trænger de til en vinduespudsning. Vidste du godt, at noget så enkelt som en plet på dit vindue, faktisk kan forstyrre dit syn, fordi at øjet ofte retter opmærksomhed på pletten, frem for den skønne udsigt? Vi kan sende en vinduespudser ud til dig, og vi kan gøre det billigt. 

 

Så længe du er kunde hos MEMpolering, så giver vi dig særlige fordele

Når du vælger at bestille en vinduespudsning i Lyngby får du en særlig fordel, og det gør du fordi, vi er så glade for, at du vælger os som vinduespudser. Så snart du bestiller en tid til vinduespudsning, så åbner vi for posen med fordele, og det første vi hiver op af den, er et stempelkort. Det fungerer blandt andet sådan, at du får et stempel for hver vinduespolering, og når du har fået 10 stempler, så får du en gratis vinduespudsning. Før at du tænker, det ikke er en fordel, du ikke har fået hos din lokale café, så bemærk, at vi skrev, at det blandt andet virkede sådan. Vi har nemlig gjort lidt ekstra for, at du skal kunne få dine 10 stempler hurtigere, og det kalder vi: "Anbefal en ven." Det fungerer sådan, at du anbefaler os til en ven, og hvis vedkommende bruger vores vinduespudsning, så får i begge to et gratis stempel. For hver kammerat du anbefaler os til, får du et gratis stempel, under den forudsætning at vedkommende bestiller en vinduespudsning.

 

Villa, lejlighed, DTU eller frilandsmuseet? Vi pudser hele Lyngby med et smil

Ligemeget om det er din privatbolig, om det er fordi danmarks tekniske studerende, skal have en bedre udsigt, om det er et af danmarks ældste museer, der trænger til en vinduespudsning, så rykker vi gerne til Lyngby Vi har udstyret og evnerne til at pudse alle typer vinduer. Ud over rene vinduer, så garanterer vi dig, at du får en god oplevelse. For vores vinduespudsere kan mere end at pudse vinduer, de kan levere service i topklasse. Men service er ikke kun noget der skal være der, under det fysiske møde mellem dig og vores pudser. Det ska også være der mellem dine vinduespudsninger. Derfor har vi udviklet en app, som gør, at du altid har nem mulighed for at kontakte os. Derudover giver app'en dig muligheden for at modtage en notifikation, næste gang dine vinduer trænger til en vinduespudsning.

 

Vi kommer dagligt i Lyngby, og vi ligger gerne vejen forbi dig

Du får de laveste priser, gode fordele og service i topkvalitet, hvis du vælger at klikke dine vinduer, udfylde kontaktformularen og booke en tid til en vinduespudsning. Hvis du har flere ens vinduer, så klikker du det antal, du har. Så snart du har klikket dine vinduer, får du bekræftet, at vi er de billigste på markedet, da din pris på din vinduespolering dukker op med det samme. Hvis du vil vide mere om, hvordan det egentlig er, at bruge MEMpolering som vinduespudser, så klik ind på vores trustpilot hvor vores kunder intet mindre end 5.000 gange, har udtalt sig om vores service. De har udtalt sig så meget og så godt, at vi er gået med titlen som Danmarks bedste vinduespudser hvert år siden 2010. Vi håber på at se dig. Vi håber faktisk så meget på at se dig, at vi kommer til Lyngby, præcis når det passer dig.

 

Trustpilot