Vinduespudser i Helsingør

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

Vinduespudser i Helsingør, vi kan komme når det passer dig!

Vores vinduespudser kører dagligt i Helsingør. Vi er derfor fleksible, og kan komme på dit foretrukne tidspunkt. Vores online-kalender oplyser de tidspunker, hvor vi allerede er tæt på din adresse i Helsingør. Vælger du en tid, hvor vi er tæt på din adresse, udløser det grøn rabat, og dermed en lavere pris på din vinduespudsning.
Der kan samtidig opnås rabat såfremt du vælger, at vores vinduespudser må være fleksibel med ankomsttidspunkt. Desto mere fleksibilitet vi får, desto mere rabat kan du opnå på din vinduespolering. Vælger du både en grøn og fleksibel tid med en time plus/minus det valgte ankomsttidspunkt udløser det 50 kr. i rabat. Vi pudser vinduer i Helsingør alle ugens 7 dage. Hverdage fra kl. 7.00 - 19.00 og weekender 8.00 - 16.00. Passer det dig bedst i weekenden, skal du ikke være nervøs for nogle former for ekstra tillæg. Prisen er den samme på alle tidspunkter og alle dage. Det samme gælder rabat på grøn tid og fleksibilitet, hvilket ligeledes gælder i weekenden. Se din pris med det samme ved at taste din adresse i Helsingør ovenfor.
 

Vi er lokalkendte i Helsingør og i sommerhus distrikterne rundt om

MEMpolerings vinduespudsere leverer flotte vinduer til mange i Helsingør, og vi leverer også gerne pletfri vinduespolering til dig. Helsingør er en by, som fortjener at blive set klart det slog Kronborg allerede fast i tidernes morgen, og det er MEMpolering bevidste om, og derfor har vi altid en vinduespudser klar til at rykke ud til dig. Hvad end din morgenudsigt er udover sundet til Helsingborg eller over den gamle historiske gågade by, hvor H. C. Andersen gik kort i skole. Så skal den ikke forstyrres af plettede vinduer. Vi har over ti års erfaring med vinduespolering, og er derfor i stand til at varetage alle former for opgaver uanset om der skulle kræves lift, stige eller rappeling.

 

Gratis vinduespolering i Helsingør når det passer dig

Ved at oprette dig som kunde hos MEMpolering sikrer du dig vores fordele. Vores vinduespudser sørger gerne for at dine vinduer i Helsingør er skinnende rene hele året, og hvis du vælger MEMpolering til din vinduespudsning, så kan du optjene gratis vinduespolering. Når du opretter dig som kunde, så modtager du et stempelkort. Når du har ti stempler så får du en gratis vinduespudsning. Ud over den traditionelle måde at optjene stempler på, nemlig et stempel pr. vinduespolering, så kan du hos MEMpolering bruge dit netværk til at optjene din gratis vinduespudsning. Du logger ind på din profil og anbefaler e-mailen på din kammerat. Vedkommende opretter sig som bruger hos os, og når dette er gjort, modtager i begge to et gratis stempel. Det sker hver gang, du anbefaler en person, og derfor kan du med en målrettet indsats modtage en gratis vinduespolering, hvornår end det passer dig. 

 

Over 5.000 af vores kunder har anmeldt vinduespudser service på Trustpilot

Det er ikke nogen hemmelighed at hver vinduespudser hos MEMpolering altid har service i højsædet. Udover en vinduespudsning i topkvalitet, så får du en service af ligeså høj kvalitet hver evig eneste gang. Vi har et særligt forhold til vores kunder, da det er dem, der motiverer os til at køre på arbejde hver morgen. Det eneste der gør vores vinduespudser tilfreds, er at kunden er tilfreds. Derfor har vi en kvalitetssikring. Med vores kvalitetssikring er du garanteret, at din vinduespudsning bliver gennemført, som du foretrækker den. Hvis der imod forventning skulle være fejl eller mangler, så kommer vi med det samme og retter op uden selvfølgelig uden beregning.

 

Du kan læse hvad vores kunder siger om os som vinduespudser på Trustpilot her.

 

Vinduespolering med grøn energi i hele Helsingør, Marienlyst og omegn, skal vi også komme forbi dig?

Taget den utrolige natur og strande i Helsingør i betragtning, så passer MEMpolering fantastisk ind i byen. Vores vinduespudsning foregår med en stor portion miljøbevidsthed. Alle vores biler er enten el-biler eller benzinvenlige som kører 28,6 kilomenter pr. liter benzin og vores produkter er svanemærkede. Ved at bruge os til din vinduespudsning, så værner vi sammen om miljøet. Hvis du vil bestille en tid, så skal du skrive din adresse og klik på knappen "se din pris".

Trustpilot