Vinduespolering i Brøndby Strand

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

MEMpolering besøger ofte Brøndby Strand, og vi har en verdensførende teknologi med i bilen

MEMpolering har udført vinduespudsning i Brøndby Strand i mange år, og vi er hele tiden opmærksomme på, hvordan din vinduespolering kan blive endnu bedre. Vi vil vove den påstand, at der faktisk ikke findes en bedre løsning på vinduespudsning, end den løsning som MEMpolering tilbyder. Vi benytter os af den verdensførende teknologi: 1 til en billion vand, som er en revolutionerende teknologi inden for vinduespudsning. Den tekniske del af teknologien, kan du læse mere om her. Rent praktisk betyder teknologien, at uanset hvilke vinduespartier, din bygning har, kan MEMpolering levere den ideelle løsning på din vinduespudsning.
1 til en billion vand bruges ikke på alle typer bygning, da det ikke er nødvendigt på al vinduespudsning. 1 til en billion vand egner sig særlig godt til vinduer med store glaspartier, bygninger med solceller eller større erhvervsbygninger. Her vil 1 til en billion vand medføre, at vi kan løse opgaven meget hurtigere og meget bedre, end hvad der er tilfældet, hvis man ikke benytter sig af denne teknologi.
 
Hos MEMpolering følger vi med udviklingen, og det gør vi både, når det kommer til udførelsen af din vinduespudsning i Brøndby Strand, og når det kommer til service mellem dine vinduespudsninger. Vi har udviklet en app: ”MEMpolering,” Den kan du downloade her. Den rummer alt det, du har brug for i forhold til din vinduespudsning. På vores app kan du chatte med din vinduespudser alle dage fra 7 – 19. Du kan chatte med en administrativ medarbejder alle dage fra 7 – 19. Du kan afbestille eller ombooke en tid indtil 24 timer inden, du har skulle have haft besøg af vores vinduespudser. Du kan kort sagt altid have os lige ved hånden. App’en fylder så lidt, at næsten uanset hvor lidt lagringsplads du har tilbage på din telefon, vil du lige kunne klemme den ind.
 

MEMpolering tilbyder dig en gratis vinduespudsning, så snart du ønsker det

Nogen siger, at intet er gratis her i verden. Det er en overbevisning, som vi har lagt en ære i at udfordre. Hos MEMpolering kan du få en gratis vinduespolering i Brøndby, når du har brug for det. Hvis du skal have den i morgen, kræver det en indsats, men det er faktisk muligt. Det er det fordi, at vi har nogle rabatordninger, som hele tiden giver dig mulighed for, at gøre din vinduespudsning billigere. Vi har: Stempel rabat, grøn rabat og fleksibel rabat.

Vores stempel rabat er din vej til en gratis vinduespudsning, når du ønsker det. Vores stempelordning minder på mange punkter om den type stempelordninger, du kender fra mange lokale cafeer. Hos os får du et stempel, hver gang du får udført en vinduespudsning i Brøndby Strand, og når du har optjent 10 stempler, får du en gratis vinduespolering. Men vi har tilføjet noget, som gør, at vores stempelordning adskiller sig drastisk fra, hvad du har set før.

Vi har en funktion, der hedder: ”Anbefal en ven.” Denne funktion er din vej til lige så mange gratis stempler, som du ønsker dig. Funktionen fungerer sådan, at når du træder ind hos en af dine venner og ser, at selvom solen skinner uden for, virker det gråt, fordi vinduerne er så beskidte, så siger du til din ven: ”Har du overvejet at bestille en vinduespudsning hos MEMpolering.”

Allerede her er du meget tæt på at få et gratis stempel, og din ven er faktisk også tæt på at få et gratis stempel. Det eneste der skal til, for at du og din ven modtager et gratis stempel i denne situation, det er, at din ven opretter sig som bruger hos os. Når vedkommende har gjort det, får I begge et gratis stempel på jeres stempelkort, og I er begge et skridt tættere på en gratis vinduespudsning.

For hver gang du anbefaler en ven, og vedkommende opretter sig som bruger hos os, modtager I begge to et gratis stempel. Det vil sige, at hvis du anbefaler ti venner i dag, har du en gratis vinduespolering i Brøndby Strand i morgen.

Kan det blive lettere? Det synes vi ikke? Kan det blive billigere? Det kan det faktisk, hvis du benytter dig af vores to sidste rabatordninger: Grøn rabat og fleksibel rabat.

Den grønne rabat optjener du, hver gang du gør noget godt for miljøet i forbindelse med din booking af vinduespudsning i Brøndby Strand. Når du går ind for at booke en tid til din vinduespolering, vil du se, at nogle af tiderne er grønne. En grøn tid betyder, at netop i det tidsrum, har vi en vinduespudser i dit nærområde, og at du dermed kan spare naturen for forurening ved at vælge denne tid. Hvis du vælger en grøn tid, sparer du 20 kroner på din vinduespudsning, samtidig med at du gør Moder Jord en stor tjeneste.

Vores sidste rabat er vores fleksibel rabat. Her har du mulighed for at spare op til 30 kroner på din vinduespudsning. Det fungerer sådan, at hvis du fx booker en vinduespolering på torsdag kl 11.00, kan du vælge at tilføje + / - 60 minutters fleksibilitet. Hvis du vælger 60 minutters fleksibilitet, vil vi komme og udføre din vinduespudsning mellem kl 10.00 og kl 12.00. Du kan også vælge mindre end 60 minutter. Funktionen fungerer sådan, at jo mere fleksibilitet du vælger, jo større bliver din rabat.

Kan det blive billigere? Det kan det ikke. MEMpolering har nemlig sammensat den billigste vinduespudsning i Brøndby Strand til dig, hvor resultatet altid er af højeste kvalitet.

Trustpilot