Vinduespudser i Brøndby

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

 

 

Fleksibilitet og kvalitetsbevidsthed er nogle af tingene vi pakker bilen med, når vi sætter kurs mod Brøndby

 

Vi ved at Brøndby rummer et stort antal parcelhuske og lejligheder. Vi ved også, at ligesom alle andre bygninger, så skal den type bygninger have en vinduespudsning for at de kan være imødekommende over for omverdenen, og for at de kan give dig en dejlig og pletfri morgenudsigt. Hvis dine vinduer trænger til en vinduespudsning, så er MEMpolering det mest fleksible valg. Vi kommer nemlig præcis, når det passer dig og du kan bestille din vinduespolering med en dags varsel. Derudover har vi en app, så du ud over computeren har mulighed for også at bestille din vinduespudsning mobilen. Med andre ord, du har os altid lige ved hånden. 

 

Særlige fordele i Brøndby, siger du? Jo, det kan vi godt klare

Kender du det, når man bliver lovet en særlig fordel, og så er det noget elendigt bras, man får? Vi kan fortælle dig, at det er ikke tilfælde hos os. Når vi siger særlige fordele, så mener vi det. Vi har en stempelordning. Du modtager et stempelkort, når du bestiller din første vinduespudsning. For hver gang du modtager en vinduespolering, så får du et gratis stempel. Ti gratis stempler udløser en gratis vinduespudsning. Dét er en fordel, men den er ikke så særlig. Det ved vi godt. Derfor har vi tilføjet en funktion. Den hedder: "Anbefal en ven" og måske har du allerede luret, hvordan det fungerer. Du anbefaler en kammerat at modtage en vinduespudsning af os. Vedkommende opretter sig som bruger, og når din kammerat har gjort det, så modtager i begge to et gratis stempel. For hver kammerat du anbefaler, modtager du et gratis stempel.

 

Service i topkvalitet? Jo, den klarer vi også

Alle vores ansatte er erfarne, og de ved hvad det vil sige, at være en god vinduespudser. Dermed ved de også, at den titel ikke kun handler om at levere et pletfrit resultat, men at det i ligeså høj grad handler om, at give dig den bedste oplevelse. Hver gang. Vi er ikke de rigtige til at udtale os om vores egen service. Derfor sætter vi stor pris på, når vores kunder anmelder deres vinduespudsning på Trustpilot. Hvis du vil vide mere om os, så klik dig ind på vores Trustpilot her, hvor 5.000 kunder har delt deres oplevelse. Vi kan med stor taknemmelighed i stemmen sige, at vi er blevet kåret som Danmarks bedste vinduespudser, siden vi startede i 2010, så du kan trygt vælge os.

 

Vi er Brøndbys foretruke vinduespudser, og vi vil også gerne være din foretrukne vinduespudser

Hvis du har været på Brøndby stadion, har du hørt ordene: "Vi er Brøndby!" Selvom vi befinder os uden for stadion, vil vi gerne have lov at sige de ord. Vi har haft minimum en vinduespudser kørende dagligt i Brøndby siden 2010, og derfor kender vores hver enjelt vinduespudser i MEMpolering de forskellige kvarterer, forskellige former for huse samt forskellige lejligheder i Brøndby rigtig godt. Vi er med andre ord lokale. Med vore klik-dine-vinduer system kan du nemt og enkelt se hvad vinduespolering af dine vinduer i Brøndby koster, du får nemlig prisen med det samme her på hjemmesiden. Du kan derefter vælge at oprette dig og book en tid online. Vores system kan så huske dig og dine vinduer til næste gang du ønsker flotte vinduer. Det gør at du kun skal vælge dato og tid næste gang du ønsker vinduespudsning. Vi ser frem til at komme og give dig Brøndbys klareste vinduer

Trustpilot