Vinduespudser på Østerbro

MILJØVENLIG VINDUESPOLERING I KØBENHAVN OG OMEGN

SE HVOR NEMT DET ER HER!

 

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

GIV EN
VINDUESPUDSER
I GAVE

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

bæredygtighed belønner vi - vælg derfor en grøn tid og spar penge

Vinduespolering på Østerbro - Vores hjemmebane siden vi startede i 2010 på Strandboulevarden

Østerbro stedet hvor det hele sker, Parken, koncerter, sportsarrangementer FCK og masser af turistattraktioner såsom den lille havfrue og Langelinie. Ja og midt i hele det, ja der ligger vi, MEMpolering ligger nemlig på Østerbro og har gjort det siden vi startede i 2010.

 

Vores vinduespudser kender Østerbro, og vi kender nærmest også hvert et vindue

Hvilket gør vi dagligt oplever at vi kan give en pris på dine vinduer bare ud fra din adresse, da vi kender bygningen og området. Vores vinduespudser kender alle smutvejene på Østerbro hvilket gør vi altid kommer til tiden og altid leverer pletfrie vinduer. Vinduespoleringen bliver altid serveret med grøn energi, da vi kun kører i benzinvenlige biler der kører 28,6 km. På en liter benzin.

 

Vores vinduespudser er altid lige om hjørnet…

Med kontor på Østerbro og  hele 3 vinduespudsere der bor på Strandboulevarden. Så vil jeg mene vi er super lokalkendte, vi pudser nærmest alle de lokale butikker på Østerbrogade, Nordre Frihavnsgade og Århusgade. Der er ikke en vej på Østerbro hvor vi ikke har minimum en kunde, vi har nemlig tjekket. På Østerbro servicerer vi i dag over mange faste kunder som gladelig bruger os igen og igen. Vi elsker området og vil rigtig gerne pudse dine vinduer også.

 

En vinduespudser du altid kan regne med – få din pris nu og gør beskidte vinduer til en saga blot!

Lad os få bugt med de beskidte ruder – Du kan starte med at få pris på en af vores dygtige vinduespudsere her. Vores priser starter fra 180 kr. inkl. moms. 

Når du har fået prisen kan du gå til vores kalender for at se hvornår vi har tid og book din tid til vinduespolering på Østerbro med det samme online.

Trustpilot