Vinduespolering på Frederiksberg

MILJØVENLIG VINDUESPOLERING I KØBENHAVN OG OMEGN

SE HVOR NEMT DET ER HER!

 

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

GIV EN
VINDUESPUDSER
I GAVE

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

bæredygtighed belønner vi - vælg derfor en grøn tid og spar penge

 

Vinduespolering på Frederiksberg du bestemmer dato og tidspunkt

Frederiksberg mest fleksible vinduespudser, ja det kalder flere af vores kunder os, fordi vi kommer når det passer dig som kunde, og vi pudser vinduer helt fra kl. 6.00 om morgenen til 20.00 om aftenen alle hverdage, det gør at du kan passe dit arbejde og stadigvæk få bugt med skidtet på dine ruder uden at skulle stresse over at skulle nå hjem.

 

Mest miljøvenlige vinduespudser på Frederiksberg

Ja den pris tager vi også gerne, med vores biler der kører 28,6 km. Pr. liter benzin mener vi at den er den svær at tage fra os, for der findes nemlig ingen varebil der kører længere og vi skal jo have stigen med. Derudover pudser vi kun dine vinduer på i svanemærket sæbe og vores biler er altid på Frederiksberg så afstanden fra kunde til kunde vil altid blive mindre og mindre og dermed mere miljøvenlig.

 

2.500 har anmeldt vores vinduespudsning på Trustpilot

Og det er vi bare så taknemmelige for, af hjertet tak. Hver eneste anmeldelse betyder utroligt meget for os, god som dårlig, da det er vores medalje for hvordan vi klarer dagligdagen ude hos jer kunder. Men det kan samtidigt også være med til at rette vores service op, hvis vi fejler. Vi sender invitation ud til alle vores kunder på Frederiksberg  efter endt vinduespolering.

I kan se vores anmeldelser på Trustpilot her.

 

Klik på de vinduer du har, klik flere gange ved flere antal, du får nu din pris, udfyld venligst dernæst nedenstående kontaktformular og book tid til dine vinduer.

 

Trustpilot